Відома українська модель розповіла про конфлікти з росіянками

0
Відома українська модель розповіла про конфлікти з росіянками
Відома українська модель Христина Пономар, яка співпрацювала з такими брендами як Givenchy, Valentino, Saint Laurent та іншими, розповіла про зустрічі з росіянками.

Про це пише УНІАН.

Вона сказала, що якось зустрілася зі знайомою російською моделлю на одному з кастингів. Коли у тієї запитали, де вона народилася, вона, за словами Христини, почала відверто брехати.

Росіянка сказала, що народилася в Болгарії, потім переїхала на Балі, а зараз живе в Лондоні. Більш того, дівчина назвала себе "громадянкою цього світу".

"Я так подивилася на неї і подумала... ну, зрозуміло", - сказала Пономар.

Вона додала, що одного разу у неї виник конфлікт з іншою російською моделлю. У момент, коли вона сиділа на примірці, до неї підійшла росіянка і почала скаржитися на життя в країні-агресора.

"Я сиділа на Saint Laurent на примірці і гортала новини. І біля мене дівчинка сидить і дивиться в мій телефон. І вона така: "А ти з України? А я з Пітера. Звичайно, погано, що у вас там відбувається, а у мене, уявляєш, всі картки заблокували, навіть не уявляю, що мені робити!". Я сиджу, на неї дивлюся... Я навіть не знала, що їй сказати. Просто промовчала і пересіла в іншу сторону. Я дистанціююся від цього", - сказала Христина.

Модель зазначила, що росіянки бояться лізти до українок, тому що всі вони агресивно налаштовані.

"Якщо хтось спробує полізти - ну, просто не потрібно, потрібно боятися українських моделей", - підсумувала дівчина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні