На ці знаки Зодіаку скоро чекають глобальні повороти долі

0
На ці знаки Зодіаку скоро чекають глобальні повороти долі
Астролог Влад Росс назвав знаки Зодіаку, на яких у вересні 2023 року чекають глобальні зміни. Не всі вони будуть в кращу сторону, тому варто знати, до чого готуватися.

Про це пише УНІАН.

За словами астролога, у Стрільців може змінитися світогляд. Для цього у них будуть всі можливості. В цілому вересень не віщує їм нічого поганого, а навіть навпаки.

На другому місці опинилися Діви. За словами експерта, у них теж може все кардинально змінюватися в позитивну сторону, бо цей знак - щасливчик початку літа. І в особистому житті, і в кар'єрі, і з грошима їм все буде вдаватися на "ура".

А ось найменше пощастить Овнам. У них можуть виникнути складності в сім'ї, в тому числі сварки з родичами. В особистому житті на них може чекати розлучення. Не виключені зради у стосунках. Також можуть бути небезпеки на війні і відкриті протистояння.

Нелегко доведеться і Ракам, бо у вересні вони можуть зайнятися покупкою нерухомості і в результаті залишитися без грошей і квартири. Проблема в тому, що навколо них активізуються шахраї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні