Зеленський прокоментував спецоперацію ГУР у Криму

0
Зеленський прокоментував спецоперацію ГУР у Криму
Спецоперацію ГУР у Криму 24 серпня прокоментував президент України Володимир Зеленський, який зазначив, що про звільнення півострова говорити зарано.

Про це глава держави заявив на спільній із президентом Португалії Марсело Ребелу де Соуза пресконференції в Києві, пише ТСН.

Так, Зеленський підтвердив, що Україна не зазнала втрат під час спецоперації військової розвідки з висадки в окупованому Криму 24 серпня.

"Зарано говорити про звільнення Криму. Друге – детальна доповідь буде у мене від генерала Буданова. Третє – так, це наші хлопці. Четверте – жертв немає з нашого боку, це гарна новина. Принаймні, це те, що я міг телефоном обговорити з керівником ГУР МО", – розповів президент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні