На війні загинув молодий поліцейський з Волинської області. ФОТО

0
На війні загинув молодий поліцейський з Волинської області. ФОТО
На війні з російськими окупантами загинув молодий поліцейський Роман Гіренко із Луцька. 23 серпня 2023 Роман Гіренко загинув під час виконання службових обовʼязків.

Про це повідомила волонтерка Наталія Пасічник, передає ВСН.

У Героя залишилася дружина, малолітні син та донька.

«Надзвичайно важко і боляче повідомляти про загибель людей, яких знав особисто, з якими служили і спілкувалися Рома Гіренко. Молодий, перспективний, амбітний співробітник поліції. Життєрадісний, з неймовірною посмішкою та блискучими очима. З лав Головного управління Національної поліції у Волинській області став у стрій обʼєднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють»- воєнізованого підрозділу Департаменту поліції особливого призначення нового зразка, призначеного для відсічі та захисту від збройної агресії проти України. 23 серпня 2023 Роман Гіренко загинув під час виконання службових обовʼязків Віддав своє молоде життя служінню українському народові, якому склав Присягу поліцейського. Честь тобі, колего! Повертайся додому, Героє! Найщиріші слова співчуття дружині та родині. Без батьківської опіки залишилися малолітні син та донька. Нехай Бог дасть вам сили пережити непоправну втрату», - написала волонтерка.

Про дату та час зустрічі Романа Гіренка буде повідомлено додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні