У Житомирській області зіткнулися два українські МіГ-29, - ЗМІ. ФОТО

0
У Житомирській області зіткнулися два українські МіГ-29, - ЗМІ. ФОТО
У п'ятницю, 25 серпня, у Житомирській області зіткнулися два українські МіГ-29. 26 серпня стало відомо, що у результаті катастрофи загинув льотчик-винищувач Повітряних Сил ЗСУ з позивним “Джус”. Загибель ще двох не підтверджена.

Про це повідомив його друг, радник партії “Демократична сокира” Павло Поцелуєв у Facebook, пише Апостроф.

"Ти мріяв про F-16 і дочекався новин про їхню передачу. Ти кохав свою пташку і буквально жив небом. Наше знайомство не було довгим, проте я вдячний тобі за важливі життєві уроки та драйв, який обов’язково залишиться в Повітряних Силах та стане рушієм важливих змін вже для нового покоління пілотів. Вічна пам’ять, Callsign Juice. Тепер ти буквально триматимеш наше небо”, - написав він.



Волонтерка Меланія Подоляк також підтвердила загибель пілота-аса на своїй сторінці у Facebook.

"Назавжди", - написала вона.



Офіційному акаунті ЄвроМайдану у Twitter підтвердили, що 25 серпня під час тренувального польоту над Житомирщиною зіткнулися військові літаки, внаслідок чого загинули три пілоти, серед яких був "Джус".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні