В ОП розповіли, за якої умови путін може «зникнути фізично‎»‎

0
В ОП розповіли, за якої умови путін може «зникнути фізично‎»‎
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін ліквідацією голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина зробив ключову помилку. Це може призвести до ліквідації президента РФ.

Прогноз щодо ліквідації Путіна Подоляк озвучив в ефірі телемарафону "Єдині новини", передають Патріоти України.

За його словами, російські еліти, добре все розуміють (щоб переглянути відео, доскролльте до кінця сторінки)."Російські еліти розуміють, що Путін сьогодні знаходиться в афективному-параноїдальному стані – як Сталін в останні роки свого життя. І він буде нищити всіх, кого запідозрить", – сказав Подоляк.

Відповідно, знайдеться хтось, хто просто не стане ризикувати власним життям та випередить диктатора. "Як тільки буде десь обнулення лінії фронту, як тільки ми зможемо нанести суттєво-тактичну поразку – Путін зникне. Я маю на увазі, зникне фізично, тому що ця еліта якраз і буде дотична до цього", – добав радник ОП.Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін ліквідацією голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина зробив ключову помилку. Це може призвести до ліквідації президента РФ.

Прогноз щодо ліквідації Путіна Подоляк озвучив в ефірі телемарафону "Єдині новини". За його словами, російські еліти, добре все розуміють (щоб переглянути відео, доскролльте до кінця сторінки).

"Російські еліти розуміють, що Путін сьогодні знаходиться в афективному-параноїдальному стані – як Сталін в останні роки свого життя. І він буде нищити всіх, кого запідозрить", – сказав Подоляк.

Відповідно, знайдеться хтось, хто просто не стане ризикувати власним життям та випередить диктатора. "Як тільки буде десь обнулення лінії фронту, як тільки ми зможемо нанести суттєво-тактичну поразку – Путін зникне. Я маю на увазі, зникне фізично, тому що ця еліта якраз і буде дотична до цього", – добавив радник ОП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні