У Волинській області поховали двох військових, які загинули на сході України. ФОТО

0
У Волинській області поховали двох військових, які загинули на сході України. ФОТО
26 серпня у селі Любохини Ковельського району прощалися із 34-річним захисником Дударом Романом Федоровичем.

Про це йдетеся на фейсбук-сторінці «Кримненське благочиння. Володимир-Волинська єпархія УПЦ».

Виконання бойового завдання поблизу Берестового Бахмутського району Донецької області стало для воїна останнім. Тривалий час оборонець вважався зниклим безвісти. Та днями трагічна звістка прилетіла до рідного дому. Зустрічали захисника у Дубечненській громаді рідні, друзі, односельці з болем та скорботою.

Відспівали воїна Романа соборно у рідному Свято-Семенівському храмі. Чин похорону очолив благочинний Кримненської округи прот. Сергій Никонюк у співслужінні священників благочиння. Поховали захисника на кладовищі у рідному селі.

«Щиро співчуваємо родині загиблого, розділяємо біль непоправної втрати, глибину горя, молимось за упокій душі воїна Романа та мир в країні», - йдеться у дописі.



26 серпня у селі Грузятин зі смутком та болем в серці провели в останню путь захисника України Івана Аршуліка.

Про це повідомляють у Колківській селищній об'єднаній територіальній громаді

«Важко знайти слова для розради і втіхи, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини. Серце загиблого воїна зупинилось, але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо. Висловлюємо найщиріші слова співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Низький уклін нашому воїну-захиснику»,- йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні