Як часто треба мити волосся: відповідь вас здивує

0
Як часто треба мити волосся: відповідь вас здивує
Люди поділяються на дві частини – тих, хто миє голову раз на тиждень і тих, хто це робить кілька разів на тиждень.

Про це пише 24 канал.

Стилістка Розі Фернандес розповідає, що якщо ваше волосся дуже сухе і не миється досить часто, воно може втратити свою природну вологість з часом.

За її словами, не бажано обходитися без миття голови більше тижня, оскільки фолікули почнуть забиватися і не будуть насичуватися киснем.

Якщо вам здається, що ваше волосся чисте, адже не викликає ніякого свербіння і на вигляд не є жирним, то ви помиляєтеся. Забруднення від вулиць та щоденний піт вже за кілька днів роблять його брудним.

Стилістка розповідає, що якщо мити волосся рідше двох разів на тиждень, фолікули закупорюються, і це може спричинити низку проблем: лущення шкіри голови, свербіж, підвищену чутливість, лупу та навіть випадання волосся.

Мийте волосся двічі на тиждень
Щодо правильної частоти миття волосся немає одного універсального правила, але ви повинні враховувати місце проживання та спосіб життя.

"Жити в місті з великим забрудненням навколишнього середовища — це не те саме, що жити в сільській місцевості. Клімат, їзда на мотоциклі чи автомобілі, заняття спортом, якість води, яка використовується для миття, все також відіграє роль", – зазначила стилістка Розі Фернандес.

Перед миттям добре спініть шампунь в долонях. Лише тоді починайте мити. А хороше змивання волосся надасть йому блиску.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні