Чому путін не говорить про удари по москві та Криму

0
Чому путін не говорить про удари по москві та Криму
Російський диктатор Володимир Путін не коментує удари по Москві і тимчасово окупованому Криму, оскільки в РФ діє пропагандистський принцип - "не дивись вгору, ніякого негативу".

Про це пише УНІАН.

У свідомості росіян окупанти нібито продовжують домагатися успіхів під час війни проти України, розповів журналіст Роман Цимбалюк. "Це ж принцип, знову ж таки, ... це все базується якраз на Олі Скабєєвій (російська пропагандистка - Ред.), так. У них же принцип який - ось цієї великої, надутої Олі Скабєєвої глобальної, - не дивись вгору, ніякого негативу", - заявив він.

Цимбалюк пояснив цей ворожий принцип: "Цар - він же сказав деякий час тому, що HIMARS (американська реактивна система залпового вогню - Ред.) вони будуть клацати, як горішки, так ось у Москві, в їхній свідомості, вони їх продовжують клацати". "Тому - це все, це єдина причина (чому Путін не висловлюється про удари по Москві та Криму - Ред.)", - підкреслив журналіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні