Померла викладачка волинського університету. ФОТО

0
Померла викладачка волинського університету. ФОТО
Відійшла у засвіти Уляна Зеновіївна Грабова - кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри теорії функцій та методики навчання математики Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Про це у понеділок, 28 серпня повідомили на сторінці Факультету інформаційних технологій і математики у фейсбуці, пише ВСН.

«Страшна хвороба, що забрала її життя, стала тяжким випробуванням, з яким Уляна Зеновіївна боролася з великою мужністю та непохитною силою духу. Світла та вічна пам'ять нашій дорогій колезі, професіоналу своєї справи, надійній та доброзичливій людині, красивій жінці з великою кількістю нереалізованих планів. Пам'ять про Уляну Зеновіївну назавжди житиме в серцях тих, з ким вона працювала всі ці роки та з ким ділилася знаннями і життєвою мудрістю. Висловлюємо щирі співчуття і розділяємо біль втрати з рідними та близькими покійної!», - повідомили у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні