Кремль готується до нового заколоту, - росЗМІ

0
Кремль готується до нового заколоту, - росЗМІ
У Кремлі вважають, що після загибелі очільника "Вагнера" Євгена Пригожина в Росії існує загроза нового військового заколоту.

Про це проросійському виданню The Moscow Times повідомили два близьких до Кремля співрозмовника і урядовець, який раніше служив у силових структурах, пише ТСН.

За даними джерел, спецслужби вже працюють над тим, щоб проконтролювати і не допустити подібної ситуації, яку "Вагнер" організував наприкінці червня.

"Пригожин не лише кинув виклик командуванню армії, а й не послухався особистого наказу президента, тому був визнаний загрозою режиму", - сказали чотири джерела The Moscow Times, близькі до влади.

Аналітик International Crisis Group Олег Ігнатов висловив припущення, що багато "вагнерівців" вважають, що за загибеллю Пригожина може стояти російська влада.

"За два дні після ліквідації Пригожина президент РФ Володимир Путін підписав указ, який вимагає від "вагнерівців" присягнути на вірність. Усі члени позаармійських воєнізованих формувань, включаючи "добровольчі батальйони та територіальну оборону", зобов'язані скласти присягу перед державним прапором і присягнути захищати конституційний лад", - йдеться у статті матеріалу видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні