Який найщасливіший день у вересні у кожного знака Зодіаку

0
Який найщасливіший день у вересні у кожного знака Зодіаку
Астрологи, назвали найщасливіший день для кожного знака Зодіаку у вересні поточного року.

Про це розповідає "Апостроф".

Овен

Найбільш вдалий день для цього знаку є п'ятниця, 29 вересня. Зірки радять сприймати загалом цей місяць як силу, яку він репрезентує.

Телець

Вдалим днем для представників цього знаку є понеділок, 4 вересня. Юпітер почне свій ретроградний рух у Тельці. Він активує сектор "я", чим допоможе глибше зрозуміти, як створити омріяний достаток та удачу.

Близнюки

Найбільш вдалий день для Близнюків - неділя, 3 вересня. Через аспекти з планетою Венера ви відчуєте оновлене почуття точного знання, де і що доречно сказати.

Рак

Вдалим днем для Раків стане п'ятниця, 29 вересня. Повний місяць в Овні зможе активізувати сектор кар'єри, допомагаючи зосередитися на цій сфері життя, оскільки вас тягнутиме до дії.

Лев

Найбільш вдалий день для Лева - п'ятниця, 29 вересня. Це час для великих кроків. Рік був глибоким самоаналізом, коли багато старих мрій зникли, звільняючи місце для нових.

Діва

Для Діви вдалим днем є понеділок, 4 вересня. Ретроградний Юпітер у Тельці зможе активізувати сферу удачі та достатку у вересні.

Терези

Найбільш вдалий день для Терезів є середа, 13 вересня. Попри те, що ви схильні дивитися на речі з логічної точки зору, було б краще налаштуватися на свою інтуїцію.

Скорпіон

Вдалий день для Скорпіона - середа, 13 вересня. Астрологічні аспекти підкреслять вашу сферу удачі та достатку.

Стрілець

Найбільш успішний день для Стрільця - неділя, 3 вересня. Ретроградна Венера у Леві рухатиметься у ваш сектор успіху та достатку.

Козеріг

Вдалий час для Козерога - четвер, 14 вересня. Молодий місяць зможе активізувати зону удачі та достатку, налаштуючи на новий чудовий початок.

Водолій

Дуже вдалим днем для Водолія є субота, 23 вересня. Після тривалого ретроградного руху Венери у Леві ви шукатимете, щоб усе стало світлішим. Настав час впустити нові можливості майбутнього.

Риби

Найбільш вдалий день для Риб - п'ятниця, 29 вересня. Вересень принесе фінансовий достаток. Все буде зосереджено довкола самооцінки, власної цінності та фінансової сфери.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні