Восени в Україні може побільшати повісток

0
Восени в Україні може побільшати повісток
Наприкінці липня депутати Верховної Ради проголосували за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації на 90 днів. Капітан ЗСУ також розповів про гостру потребу в людях.

Про це пише 24 канал.

Парламент продовжив термін дії воєнного стану та мобілізацію до 15 листопада 2023 року. Тобто в цей період чоловіки у віці від 18 до 60 можуть отримати повістки. І якщо військово-лікарська комісія визнає їх приданими до проходження служби за станом здоров’я та в них немає права на відстрочку від призову – їх можуть призвати до лав ЗСУ.

Наразі українська армія гостро потребує людей. Капітан Збройних Сил України Валерій Прозапас наголосив, що не можуть всю війну служити одні й ті ж самі люди.

«Нам потрібен нормальний мобілізаційний план. Тому що ми не можемо пройти весь шлях тим складом армії, яким розпочалася війна. Потрібно людям потрібно доносити, що переважна більшість військовозобов'язаних все одно пройдуть через Збройні Сили. Так, це неприємно чути. Але яка б не була техніка сучасна, яке б не було озброєння, воювати на ньому треба людям», – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні