Військовий ЗСУ назвав напрямок, на який рф перекинула 120 тисяч росіян

0
Військовий ЗСУ назвав напрямок, на який рф перекинула 120 тисяч росіян
Військовослужбовець ЗСУ Степан Барна зазначив, що на Бахмутському напрямку відбувається етап позиційної війни.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Еспресо.

"Росіяни мають великій людський ресурс, вони мають можливість здійснювати ротації особового складу. Це відбувається на Бахмутському напрямку й це відчувається. Якщо притихають обстріли наших позицій, то ми відчуваємо, що відбувається перетягування техніки. Тільки на нашому напрямку сконцентрована велика кількість угруповання ворога - близько 120 тис. осіб", - підкреслив Барна.

За словами бійця, на Бахмутському напрямку росіяни не можуть здійснити ефективні контрнаступальні дії, і це результат роботи української піхоти.

"Наша піхота глибоко окопалася й міцно тримає позиції. Відбувається етап позиційної війни. Окопи з обох боків, а між ними замінована територія. Сили оборони не дають можливості просуватися окупантам вглиб української території. Відбуваються успішні штурмові дії, ініційовані ЗСУ. Ворог обстрілює українські позиції авіацією, ствольною артилерією, але ініціатива на нашому боці, - наголосив Барна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні