Поблизу села водій авто наїхав на коляску з дитиною: хлопчик загинув на місці. ФОТО

0
Поблизу села водій авто наїхав на коляску з дитиною: хлопчик загинув на місці. ФОТО
У вівторок, 29 серпня, на трасі Київ-Чоп біля села Раковець на Львівщині автомобіль Peugeot 407 збив на смерть дворічного хлопчика, який переходив трасу з мамою. Смертельна ДТП сталася на нерегульованому пішохідному переході.

Про це пише ZAXID.NET.

Як розповіли в поліції Львівщини, ДТП сталася близько 12:00 поблизу села Раковець Солонківської громади. 43-річний водій автомобіля Peugeot 407 здійснив наїзд на візочок, в якому перебувала дитина. 2-річний хлопчик загинув на місці.

За даними ZAXID.NET мама переходила трасу з двома дітьми, дворічний син перебував у візочку. Усі мешканці модульного містечка в селі біля Львова.

У Львівському обласному центрі ектреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли ZAXID.NET, що медики прибули на місце дуже оперативно, але травми хлопчика виявилися несумісні з життям. Мама та інша дитина не постраждали.

За даними патрульної поліції Львівщини, через ДТП рух трасою в напрямку Стрия ускладнений, автомобілі скеровують в об’їзд через АЗС.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні