Через які речі в будинку можна постаріти

0
Через які речі в будинку можна постаріти
Сучасна косметологія, медицина, доступність інформації дозволяють до поважного віку відмінно виглядати і уникати ознак старіння. Але іноді проти вас налаштований будинок: звичні дрібниці провокують появу зморшок, сивини та пігментації.

Про це інформує Ukr.Media.

Погані наволочки

Багато косметологів вважають, що атласна та шовкова наволочка — найкраще вкладення у свою молодість та красу. Вони запобігають появі заломів на шкірі, а отже, і зморшок. Бавовняні ж наволочки, особливо запрані, посилюють тертя тканини об шкіру, стаючи причиною появи вікових змін.

Погане освітлення

Недостатньо яскраве світло змушує мружитись і напружувати очі: незабаром через це на цілком молодому обличчі з'являться так звані «промінчики», зморшки в куточках очей. До того ж, зір може впасти, а це також одна з ознак старіння.

Сухість

Якщо в будинку дуже сухо, рівень вологості нижче 60%, то шкіра починає швидше сохнути і старіти. Це позначається і на стані волосся, і на міцності нігтів. Якщо у вашій квартирі дуже сухе повітря, використовуйте спеціальний зволожувач. Він допоможе довше залишатися красивою та молодою.

Побутова хімія

Спеціальними засобами ми користуємося щодня, але іноді їхній склад згубно впливає на шкіру рук, роблячи її більш сухою, тонкою, провокуючи пігментацію. А ви пам'ятаєте, що саме кисті рук першими видають вік жінки?

Мікрохвильова піч

Якщо піч справна, її вплив на людину мінімальний. Але брудний або поламаний гаджет може випромінювати навіть у вимкненому стані, провокуючи головний біль і втому.

Екран телефону

Вплив синього світла поки що погано вивчений, але вчені вважають, що він здатний швидше викликати старіння шкіри, негативно діє на очі, призводить до безсоння. Рішення досить просте: встановіть спеціальний режим на смартфоні і не користуйтеся телефоном перед сном.

Гелі для душу

Часто в них містяться сульфати, які забивають пори та не дають шкірі дихати. Це призводить до висушення дерми, появи висипів які негативно впливають на зовнішність. Вибирайте екологічні засоби без SLS.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні