Якими будуть масовані атаки рф по Україні восени: прогноз ЗСУ

0
Якими будуть масовані атаки рф по Україні восени: прогноз ЗСУ
Речник Повітряних сил Юрій Ігнат припустив, як відбуватимуться масовані атаки росіянами восени 2023 року. За його словами, окупанти, ймовірно, готуються до обстрілів нашої держави різною зброєю.

Про це повідомляє Суспільне.

Ігнат припустив, що загарбники будуть застосовувати ударні безпілотні літальні апарати у своїх атаках. Мовиться про безпілотники типу "Шахед".

Юрій Ігнат зазначив, що російські військові можуть у масованих атаках України восени й взимку 2023 і 2024 років спиратися на удари саме безпілотниками. Адже, за його словами, такі БпЛА як «Шахед» окупанти можуть виготовити «швидше і дешевше» ніж крилаті чи балістичні ракети.

«Я думаю, вони (росіяни – 24 Канал) будуть намагатися поцілити всюди. Питання у тому, чи вистачить їм засобів», – підкреслив він.

Речник Повітряних сил також нагадав, що Росія вже розпочала виробляти такі дрони на своїй території. Однак він не став оцінювати інтенсивність можливих обстрілів України у холодний період, адже на це впливають багато факторів, зокрема, і ситуація всередині країни-агресорки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні