Топ-5 найрозумніших знаків Зодіаку

0
Топ-5 найрозумніших знаків Зодіаку
Ці люди всебічно ерудовані та зазвичай багато часу проводять за книгами. Їм необхідні нові ідеї для втілення важливих планів, тому вони ніколи не припиняють пошуки інформацїі.

Про це пише Обозреватель.

За словами астрологів, це доволі умовний рейтинг, його не варто сприймати надто буквально. У список потрапили практичні, раціональні та наполегливі знаки зодіаку, котрі завжди ставлять перед собою нові цілі та роблять усе можливе, щоб їх досягти.

5. Козеріг
Козероги завжди знайдуть вихід у складних ситуаціях. "Стратегічний розум Козерогів і здатність до вирішення складних проблем роблять їх "ботанами" вищого рівня", – зазначила Бетті Ендрюс, лайф-коуч, астролог і екстрасенс у Fresh Start Registry.

Це кмітливі, практичні та наполегливі люди, що завжди вчасно виконують поставлені задачі. Вони є справжніми трудоголіками та люблять, щоб у справах був порядок.

4. Терези
Терезам для щастя потрібна стабільність та гармонія. "Цей знак любить дотримуватися правили", – розповіла каже Стіна Гарбіс, астрологиня з Psychic Stina.

В школі Терези зазвичай є улюбленцями вчителів. Вони наполегливі, старанні, працьовиті та заповзятливі. Їм не потрібно докладати зусиль для засвоєння нових знань – Терези просто обожнюють навчатися. Як знак, яким керує Венера, планета любові та краси, не дивно, що вони цінують усі форми мистецтва.

3. Водолій
Бунтівні Водолії роблять все по-своєму. Вони завжди готові приймати нові виклики.

"Водолії люблять досліджувати нові технології, мови програмування та футуристичні концепції", – зазначила Ендрюс. Вони неймовірно підковані в техніці та завжди шукають інноваційні способи рішення. Водолії люблять обговорити останні досягнення в галузі науки та ставити експериментальні досліди.

2. Діва
Діви – перфекціоністки, а це рушійний фактор, що сприяє їхньому всебічному розвитку. Любов до порядку та увага до деталей робить їх ідеальними науковцями.

Діви неймовірно розумні. Вони можуть довго говорити про улюблені теми, і їх буде важко змусити припинити розмову. Однак ці земні знаки пишаються своєю ерудицією, тож не дивуйтеся, якщо їхні книжкові полиці впорядковані за алфавітом або якщо вони зможуть скласти кубик Рубікса швидше за інших.

1. Близнюки
Близнюки люблять вчитися та пізнавати щось нове. З дитинства представники цього знаку мудрі не по роках. Саме це, а також їхня здатність завжди підтримувати розмову, робить їх найрозумнішим знаком зодіаку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні