Українські зірки, які зустрічалися з одруженими чоловіками

0
Українські зірки, які зустрічалися з одруженими чоловіками
Серце не вибирає в кого закохуватися. Тому в житті буває так, що ти відчуваєш почуття до людини, яка вже перебуває у стосунках. Українські знаменитості - не виняток.

Про це пише УНІАН.

Ксенія Мішина
В одному з інтерв'ю зірка серіалу "Клятва лікаря" розповідала, що мала стосунки з одруженим чоловіком. Однак довгий час вона навіть не здогадувалася, що у нього є сім'я. Дізналася вона про це тільки після того, як чоловік залишив дружину заради Мішиної. Актриса зізнається, що відчуває свою провину перед тією жінкою і більше не хоче бути причиною чийогось болю. До слова, з цим чоловіком Ксенія розлучилася.

Оля Полякова
Співачка розповідала, що познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Вадимом Буряковським, коли той ще був одружений. При цьому чоловік дуже швидко ухвалив рішення про розлучення і почав будувати стосунки з Поляковою. В результаті вони створили міцну сім'ю і народили двох прекрасних дітей - Алісу і Машу. Пара досі разом.

Злата Огнєвіч
Співачка Злата Огнєвіч також перебувала у стосунках з одруженим чоловіком, проте, як зізнається знаменитість, про його статус вона не знала. За її словами, для неї бути коханкою - табу. В результаті вони розлучилися. Дівчина каже, що часто вибирала в чоловіках емоційну незрілість.

Тоня Матвієнко
Співачка Тоня Матвієнко в одному з інтерв'ю розповіла, що відбила свого чоловіка Арсена Мірзояна у його дружини. Вона не ображається, коли її називають розлучницею, бо не вважає, що їй повинно бути за це соромно. Тоня зізнається, що дійсно закохалася в одруженого чоловіка і у неї вистачило сміливості зізнатися в цьому публічно.

Настя Каменських
Чутки про роман Насті Каменських і Потапа з'явилися ще в той час, коли продюсер був одружений з Іриною Горовою. Пара довгий час приховувала свої стосунки, проте після того, як Потап розлучився з дружиною, підозри шанувальників про його роман зі співачкою тільки посилилися. І, дійсно, в 2019 році пара зіграла весілля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні