Зеленський розповів, коли закінчиться війна і чи можливий діалог із рф

0
Зеленський розповів, коли закінчиться війна і чи можливий діалог із рф
Говорити про завершення війни можна буде лише після того, як Росія виведе свої війська з території України та почне поважати право українців на свободу.

Про це заявив президент Володимир Зеленського в інтерв'ю RTP, передає Главком.

Глава держави не виключив, що для закінчення війни повинен відбутися певний діалог. Проте це станеться лише після того, коли «росіяни почнуть поважати наше право жити на нашій землі, і російські сили покинуть нашу територію в повному обсязі».

У той же час Зеленський не допускає жодних прямих переговорів із російською владою, поки не будуть виконані умови України.

«У нас є дуже чітка позиція, і ця позиція закладена в нашій формулі миру, яка має 10 пунктів. Завершення війни передбачається після виконання всіх цілком чесних, справедливих пунктів, які базуються на резолюції ООН», – пояснив президент.

Також Зеленський не виключає, що війна може закінчитися цього року, але це залежить від багатьох факторів. Зокрема, і від успішності контрнаступу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні