На сході України загинули 9 військових із однієї області. ФОТО

0
На сході України загинули 9 військових із однієї області. ФОТО
Девʼять воїнів з Рівненщини поповнили Небесний легіон.

Про це пишуть Рівненські Новини.

Головинська громада провела в останню дорогу свого Героя – Віктора Степанчука. Віктор зазнав тяжких поранень 12 червня в результаті ворожого артилерійського обстрілу на Запорізькому напрямку. Весь цей час він боровся за життя, однак 27 серпня його серце зупинилося.

Клеванська громада останнім земним шляхом провела воїна Василя Ківінського. Герой загинув 20 серпня під час важких боїв поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області.

Рівняни на колінах проводжали загиблого Андрія Новака. 43-річний навідник відділення морської піхоти, матрос Андрій Новак загинув 5 червня під час штурмових дій в районі населеного пункту Велика Новосілка Донецької області.

Здовбицька громада останнім земним шляхом провела щирого патріота Юрія Павлюка. Останній бій Юрія відбувся 25 серпня біля Авдіївки на Донеччині.

Втрата у Володимирецькій громаді. Напередодні рідні та близькі прощалися із Сергієм Годунком, 1987 року народження. Інспектора прикордонної служби вшанували у рідному селі Любахи.

На Дубенщині попрощались з Героєм Михайлом Лісайчуком. Воїн загинув 27 серпня під час бойового завдання в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району на Донеччині. Військовослужбовці 101-ої окремої бригади тероборони 25 серпня потрапили під мінометний обстріл під час бою із диверсійно-розвідувальною групою рф між селами Ходине та Мишутине Шосткинського району Сумської області.

29-річний солдат Ігор Касянчик служив стрільцем у складі 104-й бригаді ТрО, а з червня 2023 був переведений до 101-ої бригади ТрО на посаду стрільця-помічника гранатометника у стрілецькій роті. Поховали Героя на кладовищі у с.Більська Воля.

32-річний старший солдат Олександр Марчук воював у Бахмуті. У 101-й ОБрТрО служив старшим стрільцем-оператором у стрілецькій роті. Поховали Героя на кладовищі с.Ромейки Полицької громади.

25-річний старший солдат Олександр Матвійчук у 101-й ОБрТрО служив на посаді гранатометника стрілецької роти. Поховали Героя на кладовищі с.Заболоття.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні