ЗСУ без жодного пострілу взяли у полон 19 окупантів. ВІДЕО

0
ЗСУ без жодного пострілу взяли у полон 19 окупантів. ВІДЕО
Снайпери Сил спеціальних операцій ЗСУ взяли під час пошуку позицій для роботи в районі Білогорівки двох полонених, які дали інформацію, що допомогла уполонити разом 19 окупантів.

Про це повідомляє прес-служба ССО в Telegram.

Йдеться про один з епізодів роботи снайперської пари 3 окремого полку спеціального призначення на Луганському напрямку, коли разом з піхотним підрозділом, без єдиного пострілу було взято в полон 19 окупантів.

Військовий полку "Rabbit" на відео розповідає, що коли вони вийшли в сіру зону як снайпери шукати для себе позиції, то "щасливо потрапили на розташування ворожого спостережного посту і взяли в полон двох дураків".

"Сидять два чувака і лопатами копають там щось", - додав він. При цьому зазначив, що удачею було й те, що мінне загородження ворога було слабеньке і окупанти від несподіванки "застигли із спущеними штанами".

В повідомленні зазначається, що ці полонені на попередньому допиті розповіли, хто вони (мобілізовані з так званих "ЛДНР"), а також про те, коли їх будуть ротувати та які задачі в них стоять на даній позиції.

Зазначається, що на наступний день на тій же місцевості були взяті ще полонені.

"Силам оборони вдалось взяти в полон 19 військовослужбовців РФ та зайняти нові позиції на Білогорівському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні