Три знаки Зодіаку, яким пощастить на вихідні

0
Три знаки Зодіаку, яким пощастить на вихідні
2 і 3 вересня цілком можна провести не тільки безпечно, але й із задоволенням, якщо знайти для них правильні заняття і, як наслідок, настрої, тоді негатив пройде повз, не зіпсувавши нам вихідних.

Про це пише ТСН.

Овен (21.03 – 20.04)
Овнам цими днями доведеться ухвалити важливе життєве рішення, але успішним воно буде лише в тому разі, якщо вони зроблять це самостійно – без будь-яких порад. В особливо складних випадках можна звернутися до друзів, але тільки тих, яким представники знака довіряють повністю і беззастережно, можна сказати навіть більше, ніж самим собі. У такому разі вдасться безпомилково відповісти на важливе запитання, що сприятливо вплине на стан справ.

Терези (24.09 – 23.10)
Терези отримають приємну звістку, на яку останнім часом уже встигли втратити надію. Затрималася вона, найімовірніше, з поважних причин, а надійде у вигляді електронного листа або повідомлення в месенджері. Відомості, які містяться в ній, наведуть представників знака на важливі думки про те, як змінити своє життя на краще – вже наступного тижня можна ставати до їхнього втілення.

Козоріг (22.12 – 20.01)
Козорогам зірки наполегливо рекомендують витратити дні не для роботи над новими проєктами, що вони часто роблять не лише у будні, а й у вихідні дні, а для підготовки до них. Саме сьогодні представникам цього – скрупульозного – знака, завдяки ясності розуму, вдасться визначити найважливішу для них мету, а також вигадати стратегію та тактику, які дозволять її досягти. За допомогою підготовчих заходів, проведених цими днями, вони зможуть виконати завдання, яке поставили перед собою, на ура.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні