Як вилікувати застуду за добу

2
Як вилікувати застуду за добу
Якщо ви відчуваєте перші симптоми застуди, ви можете побороти хворобу ще до того, як вона по-справжньому почнеться. Втім, для цього вам потрібно не просто заховатися під ковдру та випити кілька пігулок.

Про це пише 24 канал.

Прийміть гарячий душ
Щойно ви прокинулися і відчули закладений ніс, слабкість чи біль у голові, перше, що вам потрібно зробити – це добре зігрітися та постояти під гарячою водою. Буває, що через застуду вам навіть важко піднятися з ліжка, проте експерти гарантують, що миття у теплій воді зніме чимало неприємних симптомів хвороби.

А пара і вологість допомагають очистити носові пазухи та позбавитися слизу, і тоді ви зможете легше дихати.

Випийте сироп бузини
Ви могли й не підозрювати про те, яким корисним під час застуди може бути звичайний сироп з бузини – він має противірусні властивості та допомагає зміцнити імунну систему, тож точно стане чудовим засобом від кашлю та млявості.

Приймайте по дві чайні ложки сиропу тричі на день, і це допоможе швидко зменшити інтенсивність та тривалість застуди й грипу. Втім, цей засіб може бути з профілактичним заходом, якщо ви довго перебували у контакті з хворою людиною.

Їжте яйця та пийте чай
Так, навіть сніданок відіграє роль у тому, наскільки довго триватиме ваша хвороба. Яйця чудово підійдуть через те, що є ідеальним джерелом білка, адже містять усі дев'ять незамінних амінокислот. Дослідження показують, що саме білок підвищує здатність організму боротися з мікробами та інфекціями.

А ось до звичного чаю варто додати ложку меду та скибку лимона. Мед полегшить кашель та покриє задню стінку горла, а лимон допомагає боротися з застудою та підвищує ваш імунітет.

Пийте багато води
Певно, ви не надто думаєте про воду, коли розмірковуєте, як би вилікуватися від застуди всього за ніч. Та хороша гідратація може бути ключем до здоров'я, адже підвищена температура робить ваш організм зневодненим, і саме постійне пиття води допоможе відновити необхідний баланс.

Окрім того, вода допомагає організму вимивати слиз, який накопичується у горлі та носі. Тож якщо ви хочете дуже швидко вилікуватися, спробуйте випити на дві чашки води більше, ніж робите зазвичай.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо чесно, за день вилікуватись ніколи не виходило. Чого тільки не перекуштувала. Три дні мій рекорд. Та й то тільки, якщо з рясним питвом і постільним режимом, ще тричі на день таблетку Інфлюциду розсмоктую. Без нього, п'ять днів, мінімум провалятися можу.
Відповісти
За день вилікуватися неможливо, а ось зменшити свій лікарняний на кілька днів цілком реально. Мені у цьому плані допомагає Інфлюцид. Він чудово вбиває віруси. Так само він добре у відновленні організму після хвороби та у підвищенні імунітету.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні