Дітей залишили вдома самих: з вікна багатоповерхівки випала 2-річна дівчинка

0
Дітей залишили вдома самих: з вікна багатоповерхівки випала 2-річна дівчинка
В Одесі 3 вересня маленька дівчинка випала з вікна квартири на восьмому поверсі. ЇЇ шпиталізували до обласної дитячої клінічної лікарні у важкому стані.

Про це повідомили в Головному управлінні нацполіції Одеської області.

Дівчинку (1 рік та 11 місяців) із чотирирічним братиком мати на деякий час привезла до бабусі. Однак жінка ненадовго залишила онуків самих та пішла до магазину.

Дівчинка імовірно залізла на підвіконня, сперлася на москітну сітку та випала з вікна. Лікарі діагностували у дитини закриту черепно-мозкову травму голови, струс головного мозку та інші ушкодження тіла.

В поліції додали, що раніше родина не потрапляла у поле зору правоохоронних органів та на обліку соціальних служб не перебувала. Наразі слідчі встановлюють обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні