У парку чоловік закрив 12-річного хлопчика в туалеті та намагався згвалтувати. ФОТО

1
У парку чоловік закрив 12-річного хлопчика в туалеті та намагався згвалтувати. ФОТО
Правоохоронці затримали чоловіка, який у громадській вбиральні на території парку «Партизанська слава» намагався зґвалтувати 12-річного хлопчика.

Про це повідомляє поліція Києва.

«Днями до Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про розпусні дії невідомого чоловіка відносно 12-річного хлопчика у громадській вбиральні на території парку «Партизанська слава». На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції», - сказано у повідомленні.

Як з’ясували поліцейські, хлопчик разом з батьками відпочивав у місцевому парку. Близько 20 години вечора дитина пішла до вбиральні, яка розташовувалася неподалік. В цей час за ним зайшов невідомий, силоміць заштовхав малолітнього у кабінку та намагався зґвалтувати. На крики дитини забіг перехожий та вибив двері кабінки. Очевидець тримав зловмисника та передав правоохоронцям.

Фігуранта поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального погодження з Дарницькою окружною прокуратурою повідомили 43-річному раніше не судимому киянину про підозру у скоєнні кримінального правопорушення згідно ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України - замах на зґвалтування, вчинений щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди.

Зазначається, суд вирішує питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Здравствуйте! Меня зовут Даниил.
Ваш сайт - volyn24.com, очень заинтересовал меня. Я готов предложить Вам выгодную цену.

Если мое предложение заинтересует Вас, я бы хотел попросить открыть доступ к метрике на мой аккаунт - Daniil89217894501@yandex.ru. Я уверен в том, что мы сможем достичь взаимовыгодного соглашения.

Для обеспечения безопасной сделки, я предлагаю воспользоваться биржей Telderi.

Буду признателен за ответ и дальнейшее обсуждение нашей потенциальной сделки.

С уважением, Даниил.

Контакты для связи:
8 (921) 789-45-01 мобильный номер
https://t.me/Danya_spb_ru телеграм
Daniil89217894501@yandex.ru эл. почта
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні