Стало відомо, що зараз відбувається в Криму

0
Стало відомо, що зараз відбувається в Криму
За час окупації росіянами Крим дуже змінився, населення стало озлобленішим. Кримчани, на жаль, живуть у якомусь своєму світі.

Про це розповів командир добровольчого батальйону "Крим" Іса Акаєв в інтерв'ю УНІАН.

"У мене залишилися знайомі, іноді з ними розмовляю, і це зовсім інша реальність!" - сказав воїн. За словами комбата, у людей немає розуміння того, що коїться.

Акаєв додав, що у кримському повітрі висять тривога і напруга. "Крим дуже змінився… Люди стали озлобленіші. Ті, хто чекав на "руський мір", чекали зовсім інше. Своє розчарування, свою досаду, вони намагаються зігнати на інших, шукають винних. Це приклад психології боягуза та невдахи", - поділився співбесідник.

Командир батальйону зазначив, що у них спочатку був у всьому винен Київ, а тепер - Москва. За його словами, все більше жителів Криму забирають з домівок найцінніше та їдуть, але будинки поки не продають, бо, напевно, ще на щось сподіваються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні