Колишня дружина українського актора звинуватила його в домашньому насильстві

0
Колишня дружина українського актора звинуватила його в домашньому насильстві
Колишня дружина популярного українського актора Костянтина Войтенка, танцівниця Валентина Марініна шокувала фанів несподіваним зізнанням – вона була жертвою домашнього насильства. За словами хореографки, її ексчоловік – справжній "тиран, нарцис та насильник".

Таким одкровенням Марініна поділилася на особистій сторінці в Instagram, пише Обозреватель.

Вона зізналася, що страждала від побоїв і довгий час не наважувалась розповісти свою історію.

"Мій колишній чоловік – перверзний нарцис і насильник. Так знаю його я, колишня дружина і мама нашої спільної дитини. Він публічна людина, тато, який час від часу радіє своїй дочці. Він – колишній, який вибирав і вибирає зі мною насильницькі форми спілкування: газлайтинг, погрози, фінансове, психологічне та фізичне насильство", – заявила Валентина.

Вона зазначила, що одного разу наважилася викликати поліцію, проте, незважаючи на синці по всьому тілу, правоохоронці проігнорували факт насильства. І навіть батько танцівниці, який приїхав того дня до дочки, відмовляв її "сваритися" із чоловіком, мовляв, "так не заведено".

"Коли я вперше і востаннє викликала поліцію після фізичного домашнього насильства, поліція натякала: "Ви подумайте, може помиритеся? Інакше у нього виправні роботи і він уже буде числитися". Нічого, що я в синцях, і мене за волосся вночі викидали із власної квартири. Головне ж, що в сім'ях так "не прийнято" – писати заяви на чоловіків, ще й таких публічних і начебто пристойних", – поділилася Марініна.

Після цього, як розповіла Валентина, вони родиною вирушили до Туреччини на відпочинок. Там були "обійми, вмовляння звернутися до психіатра та пропити пігулки, щоб стати нормальною". Марініна переконана, що "так працюють насильники за зачиненими дверима".

"Синяки загоїлися швидко. Газлайтинг і психологічне насильство травмували мене набагато глибше. Я – клієнт психологів та психотерапевтів вже понад п'ять років. Я зробила з собою дуже багато практик, дослідів, було багато різних фахівців та консультацій", – додала Марініна, зазначивши, що вміла дати здачу, "захищаючись, як уміла".

Марініна зауважила, що лише після року розлучення наважилася заговорити про пережите публічно. Насамкінець вона звернулася до екса: "Так, мій колишній чоловік – відомий український актор Костянтин Войтенко – домашній тиран з, припускаю, нарцисичним розладом психіки, і насильник. Так, я теж обирала у відносинах з ним насильницькі форми комунікації. Я – колишня жертва, насильник та рятівник в одному флаконі. Мені дуже соромно за це. Але я прийняла рішення і навчилася по-іншому... Костю, я ні тебе, ні твого оточення, ні ваших погроз і маніпуляцій більше не боюся. Я засуджую тебе і свою колишню поведінку публічно. Мені не страшний ні твій статус, ні твоя мильна бульбашка популярності".

Зазначимо, за розставанням пари стежили буквально у прямому ефірі. Войтенко на той момент брав участь у проєкті "Танці з зірками". Останній ефір шоу був присвячений сімейній тематиці. Зірки танцювали зі своїми дружинами та чоловіками, дітьми та батьками, сестрами та братами. Усі, крім Костянтина, який вийшов на паркет із червоною сукнею дружини. Однак пізніше Валентина все ж таки вийшла до актора, після чого зробила різку заяву з проханням перестати обговорювати її з чоловіком особисте життя. Подробиці – у нашому матеріалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні