Військові рф хочуть вийти на кордони двох українських областей

0
Військові рф хочуть вийти на кордони двох українських областей
Оперативна обстановка на східних напрямках залишається складною, противник не полишає своїх планів вийти на кордони Донецької та Луганської областей, наполегливо готується взяти реванш і перехопити оперативну ініціативу.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, пише Інтерфакс Україна.

«На Куп'янському напрямку ворог завершує підготовку штурмових загонів, щодня обстрілює наші позиції з артилерії та мінометів», - цитує слова Сирського Military Media Center.

За словами командувача, на лиманському напрямку триває заміна військ на частини 25 армії, які сформовані та перекинуті з території РФ.

«На Бахмутському напрямку тривають запеклі бої, ворог намагається утримати займані позиції, але наші підрозділи героїчно, крок за кроком, вибивають загарбників із рідної землі», - наголосив Сирський.

Він додав, що в «таких непростих умовах необхідно ухвалювати миттєві та правильні рішення, реагуючи на зміни в характері дій противника та загрози, що виникають з його боку».

З цією метою командувач зустрівся з військовими, які дислокуються біля Лиману та Соледара (Донецька область). Сирський наголосив, що наразі основне наше завдання - «забезпечити надійну оборону, не допустити втрату зайнятих рубежів і позицій на Куп'янському та Лиманському напрямках, а також успішно просунутися вперед і вийти на визначені рубежі на Бахмутському напрямку».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні