Мер Луцька розповів, коли у місті з'явиться гаряча вода

0
Мер Луцька розповів, коли у місті з'явиться гаряча вода
У середу, 6 вересня у Луцьку відновлять гаряче водопостачання.

Про це пишуть у Луцькій міській раді.

Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що сьогодні ДКП «Луцьктепло» відновлює виробництво теплової енергії та надання послуги гарячого водопостачання.

Відомо, що з 1 вересня у Луцьку відсутнє гаряче водопостачання. Це пов’язано із необхідністю укладення нового договору на постачання природного газу.

«Наше підприємство ДКП «Луцьктепло» одне з перших в Україні пройшло складну й непродуману процедуру підписання договору на постачання природного газу, який діятиме до 15 квітня 2024 року. Відтак, повідомлення про наявність лімітів сьогодні вранці відображено на Інформаційній платформі оператора газотранспортної системи України. Отож, надання послуги гарячого водопостачання буде відновлено впродовж дня», - наголосив Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні