З вікна десятого поверху випала 2-річна дитина

0
З вікна десятого поверху випала 2-річна дитина
6 вересня, близько 18:20, на вулиці Нижня Горова у Черкасах з вікна десятого поверху випала дитина. Врятувати дворічну дівчинку після надання реанімаційних заходів лікарями не вдалося.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

За попередніми даними, мати відволіклася домашніми справами і не помітила, як дівчинка самостійно підсунула стілець, залізла на підвіконня та сперлась на москітну сітку відчиненого навстіж вікна. Сітка не витримала навантаження й дитина випала з десятого поверху багатоквартирного будинку. Медики, які прибули на місці трагедії намагалися реанімувати дитину, але на жаль, вона померла.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 п.2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини, з приміткою «нещасний випадок») Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні