Топ-7 найміцніших пар українського шоу-бізнесу

0
Топ-7 найміцніших пар українського шоу-бізнесу
Єеред зірок українського шоубізу є пари, які змогли пройти кризу й дійти до зародження справжнього кохання.

Про це пише Обозреватель.

Павло Зібров та Марина Зіброва
Український естрадний співак і композитор Павло Зібров і Марина Зіброва у шлюбі 29 років. Вони познайомилися у 1992 році на одному із творчих вечорів. Тоді Павло твердо вирішив, що має підкорити серце дівчини. І йому це вдалося: після двох років зустрічань закохані справили весілля. Зараз вони виховують двох дітей, сина Олександра та доньку Діану.

Віталій Білоножко і Світлана Білоножко
Український співак і естрадний виконавець Віталій Білоножко і українська співачка Світлана Білоножко вже понад 40 років разом. І не лише як подружжя, а й як творчий тандем. Зіркова пара тричі справляла весілля: на Сумщині, де народився і виріс Віталій, потім у Світлани на Дніпровщині, а пізніше – в Києві з колегами й друзями.

За багато років знамените подружжя не втрачає запалу у стосунках. Однак був момент, коли Віталій замислився над розлученням. Коли їхні два сини були маленькі, він пішов до своєї матері, й заявив: "Мамо, щось зі Свєтою, якось вона така непередбачувана, може, я розведуся?". Та сказала йому не робити цього, аби не лишати дітей без батька.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов
Якось українська співачка Руслана Лижичко звернулася до рок-музиканта і музичного продюсера Олександра Ксенофонтова за професійною порадою. Так вони й потоваришували. Згодом почали зустрічатися, а в грудні 1995 побралися. Цьогоріч пара святкуватиме нікелеве весілля (28 років у шлюбі).

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Українська акторка Ольга Сумська 14 лютого 1991 року перед репетицією в театрі, на своєму столику, знайшла шоколадне серце і записку "Приходь завтра до мене. Я тебе з'їм, як ти цей шоколад". Так зірка закохалася у свого колегу, актора театру і кіно Віталія Борисюка. За 5 років пара справила весілля. Цьогоріч вони відсвяткували 27-му річницю шлюбу – за цей час у них народилася донька Ганна.

Олена Кравець і Сергій Кравець
Українська комічна акторка Олена Кравець і телепродюсер Сергій Кравець потоваришували в університетські роки, коли грали в КВК. Згодом дружба переросла в романтичні стосунки. Пара справила весілля у 2002 році, а невдовзі у них народилася донька Маша. Влітку 2016 на світ з'явилися двійнята Катерина та Іван.

Подружжя вже 21 рік у шлюбі, і за цей період довелося зіткнутися із кризою – після народження двох малюків Олена і Сергій були на межі розлучення, але чоловіку вдалося зробити все, аби цього не сталося.

Маша Єфросініна та Тимур Хромаєв
Українська телеведуча й журналістка Маша Єфросініна познайомилася із бізнесменом Тимуром Хромаєвим у кіоску. Зірка купувала яблучний сік, а її майбутній обранець – воду. Тоді Тимур запитав, чи бачив десь Машу. Телеведуча обурилася, а згодом їхнє спілкування переросло в роман. У 2003 році пара побралася. За 20 років шлюбу у подружжя народилася донька Нана та син Олександр.

У 2013 Маша і Тимур ледь не розлучилися і навіть рік мешкали окремо. Утім, вдалося зберегти шлюб й дійти порозуміння. А з початку повномасштабної війни їм знову доводиться переживати розлуку: Хромаєв у лавах ЗСУ боронить Україну від російських окупантів.

Оля Полякова та Вадим Поляков
Українська акторка і співачка Оля Полякова познайомилася з бізнесменом Вадимом Буряковським, який старший за неї на 15 років, на його дні народженні. Знаменитість співала пісні, якими зачарувала іменинника – він закохався. Невдовзі, у 2004, Вадим розлучився з першою обраницею й одружився з Олею. За рік у пари народилася донька Маша, а у 2011 – ще одна донька, Аліса. Цьогоріч подружжя відсвяткувало 19-ту річницю весілля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні