На заході України у кюветі знайшли тіло 14-річного підлітка

0
На заході України у кюветі знайшли тіло 14-річного підлітка
На Хмельниччині у кюветі біля дороги виявили тіло загиблого 14-річного підлітка. За версією слідства, хлопець загинув внаслідок необережної їзди на мотоциклі.

Про це повідомила прес-служба поліції Хмельниччини.

У середу, 6 вересня, до поліції надійшло повідомлення про зникнення 14-річного жителя села Романіни Шепетівського району. Поліцейські почали шукати хлопця. Незабаром його тіло виявили в кюветі поблизу сусіднього села Миньківці.

«Попередньо встановлено, що підліток не впорався з керуванням мотоциклом Shineray та здійснив виїзд за межі проїжджої частини з подальшим наїздом на дерево. Від отриманих травм він загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Деталі аварії з'ясовують слідчі. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні