Головні вороги за знаком Зодіаку: кого і чому варто остерігатися

0
Головні вороги за знаком Зодіаку: кого і чому варто остерігатися
Експерти, розповіли також про головних зодіакальних ворогів.

Про це повідомляє "Апостроф".

Земні знаки
Земні знаки (Телець, Діва та Козеріг)
, як правило, найсерйозніші люди зодіаку, але це не заважає їм скуштувати кілька пір'їнок! Справді, бути серйозним не завжди кожному до вподоби. Отже, які знаки зодіаку не ладнають зі знаками Землі?

Телець
Телець – це знак, який найбільше втілює впертість . Це означає, що вони, як правило, не ладнають із зарозумілими знаками, такими як Лев, Водолій і Скорпіон. Саме ці знаки з Тельцями просто не на одній хвилі.

Діва
Знаки, з якими Діви не ладнають, - це Стрілець, Овни Терези. Люди, народжені під цими знаками, для них надто непередбачувані. Діви зазвичай планують, вони люблять все організовувати заздалегідь, тому спілкування з непередбачуваними та мінливими знаками може швидко набриднути.

Козеріг
Козероги – дуже розумні істоти. Справді, вони зазвичай дуже захоплені своєю роботою і своїми проєктами. Вони також схильні бути дуже організованими настільки, що не знають, коли імпровізувати. Це невдача для імпульсних знаків, зазвичай знаків вогню, таких як Лев, Овен і Стрілець.

Повітряні знаки
Повітряні знаки (Терези, Водолій і Близнюки)
зазвичай ненавидять конфлікти, але якщо поставити їх віч-на-віч із лютим ворогом, ситуація може швидко вийти з-під контролю. Повітряні знаки не бояться говорити вам такі речі, якими вони їх бачать, але вам доведеться їх трохи підштовхнути!

Терези
Два знаки, з якими Терези не ладнають, — це Скорпіон і Діва. Справді, ці знаки іноді можуть поспішати, тоді як Терези люблять не поспішати.

Водолій
Люди, народжені під цим знаком, люблять жити захопливим життям. Це означає, що їм подобається, щоб усе змінювалося та було трохи хаотичним. На жаль, це також означає, що їм дуже важко ладнати зі знаками Землі, яких вони вважають надто серйозними та надмірно зосередженими.

Близнюки
Близнюки люблять поговорити, але найбільше люблять спілкуватися. Так, є різниця. Близнюкам також подобається бути товариськими та їм подобається спілкуватися з людьми. Тому Козероги не будуть найкращою парою для людей, народжених під знаком Близнюків, оскільки вони можуть бути холодними та відстороненими.

Вогняні знаки
Вогняні знаки (Лев, Овен і Стрілець)
, як відомо, мають дуже сильний характер. Не багато людей можуть із цим впоратися.

Лев
Леви – радикальні люди. Вони сонце, вони неймовірно товариські і люблять бути в центрі уваги. На жаль, це означає, що знаки з твердими переконаннями, що не бажають йти на компроміс, такі як Телець, Скорпіон і Водолій, навряд чи ладитимуть із Левом.

Овен
Іронія мала десь проявитися! Дорогий Овен, ти і є твій найлютіший ворог!

Стрілець
Люди, народжені під цим знаком, дуже продуктивні. Вони роблять все вчасно, і один зі способів поринути у їхню душу — діяти повільно. Ось чому Стрільцю важко ужитися з Рибами, Раком та Водолієм. Ці знаки просто не можуть наздогнати вас!

Водні знаки
Водні знаки (Риби, Рак та Скорпіон)
дуже чутливі до навколишнього середовища та добре усвідомлюють свої почуття. Якщо вони терпіти не можуть ще один знак, то зазвичай на це є дуже вагома причина!

Риби
Головна порада Рибам — триматися якомога далі від Близнюків і Діви, бо вони просто не зможуть з ними ужитися — їхній світ надто багатий і сповнений для них.

Рак
Людям, народженим під цим знаком, зазвичай не подобається компанія екстравертних і надмірно експресивних знаків, таких як Овен, Лев та Стрілець.

Скорпіон
Люди, народжені під цим знаком, мають сильні цінності та, отже, великі очікування щодо себе та інших. Це означає, що іноді люди просто не відповідають їхнім стандартам. Це також означає, що налаштуватися на них дуже складно, і тому вони, як правило, не ладнають з Левом, Близнюками та Водолієм. Скорпіони та інші знаки зазвичай не очікують від життя одного й того самого .
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні