Який сухофрукт може уповільнити старіння

0
Який сухофрукт може уповільнити старіння
ієтологи докладно розповіли про те, що прості темні родзинки володіють чудовими антиоксидантними властивостями і здатні значно уповільнити процес старіння. Як кажуть фахівці, особливо темні родзинки містять у своєму складі велику кількість антиоксидантів. Це пояснюється тим, що сам виноград дуже багатий на поліфеноли. Це такі антиоксиданти, які здатні зміцнити серцево-судинну та нервову системи, сповільнити процеси старіння, а також запобігти окислювальному стресу.

Про це інформує Ukr.Media.

Крім того, важливо розуміти, що родзинки, в принципі, як і всі інші сухофрукти, багаті на магній і калій. Магній здатний добре знижувати тиск, заспокоювати і покращувати стан кісток. А калій, своєю чергою, необхідний для того, щоб серцевий м'яз працював нормально і з організму вчасно виводилася зайва рідина.

Однак ніколи не забувайте, що родзинки містять у своєму складі велику кількість цукру. Саме тому ними не варто зловживати тим людям, у яких є в діагнозі цукровий діабет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні