У Луцьку чоловік заліз на будівельний кран і погрожував стрибнути: подробиці

0
У Луцьку чоловік заліз на будівельний кран і погрожував стрибнути: подробиці
У Луцьку чоловік заліз на будівельний кран висотою понад 30 метрів, щоб покінчити життя самогубством. Місцеві інформагентства пишуть, що він – військовослужбовець. Зрештою рятувальники переконали чоловіка спуститися.

Про це повідомило Головне управління ДСНС у Волинській області.

Повідомлення про інцидент рятувальники отримали ввечері 7 вересня. Для запобігання суїциду на місці працювали рятувальники, психологиня служби 101, співробітники поліції та медики, а також товариш чоловіка.

Психологиня телефонувала чоловікові, його дружині та родичам, аби налагодити контакт для запобігання самогубству. Через понад дві години чоловік врешті спустився на землю.

«На щастя, спільними зусиллями біди вдалось уникнути», – резюмували в ДСНС.

Інформагентство «">Волинські новини» пише, що йдеться про військового. Його намагалися переконати не стрибати через гучномовець. Також до чоловіка на стрілу крана підіймався його товариш, аби вмовити спуститись.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні