Три знаки Зодіаку, на яких обвалиться щастя вже у ці вихідні

0
Три знаки Зодіаку, на яких обвалиться щастя вже у ці вихідні
9 і 10 вересня можна встигнути все, тож планувати потрібно максимально, але не забувати про те, що режим роботи й відпочинку необхідно чергувати, інакше можна або перевтомитися, або розлінитися – ні те, ні інше цими вихідними робити не варто.

Про це пише ТСН.

Телець (21.04 – 21.05)
Тельців, до чого б вони цими днями не взялися, супроводжуватиме удача, особливо якщо вони йтимуть до мети не на самоті, а в компанії. Для когось її утворюють колеги, для когось – друзі або родина: рішення залежатиме від того, завдання якої властивості – професійної чи господарської – вони перед собою поставлять; у будь-якому разі результат порадує представників знака.

Рак (22.06 – 22.07)
Раки сміливо можуть розраховувати на те, що цими днями їм вдасться втілити в життя свою давню мрію. Представники знака добре знають, що і як треба робити, але досі їм не вистачало сміливості довести процес чаклунства до фінальної точки. Щоправда, для цього їм краще використати суботу – в неділю навряд чи вдасться досягти поставленої мети. Натомість цього дня можна буде відпочити на всі сто відсотків.

Водолій (21.01 – 18.02)
Водоліям не завадить невелика частка ризику, що, в разі негативного сценарію розвитку подій, не доведе їх до фінансового краху. Тому найбільше, що їм можна – і потрібно – зробити сьогодні, це купити лотерейний білет: велика ймовірність, що він принесе серйозний виграш. Втім, навіть якщо грошова сума буде невеликою, задоволення від її отримання неможливо буде переоцінити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні