Три найбільш мстиві знаки Зодіаку

0
Три найбільш мстиві знаки Зодіаку
Деякі знаки Зодіаку не забувають образ і готові помститися негіднику тоді, коли він найменше цього очікує, запускаючи "закон бумеранга".

Про це пише Апостроф.

Скорпіон завжди відрізняється сильними емоціями, зокрема і мстивістю. Якщо він дізнається, що його "підставили" або завдали біль, він у будь-якому разі знайде спосіб відновити справедливість.

Овен дуже імпульсивний і миттєво реагує на провокації. Він не з тих, хто вважає, що "помста - це страва, яку потрібно подавати холодною". На образу він відповість одразу ж, причому його методи "вендети" можуть здатися не зовсім пропорційними завданим неприємностям.

Тільці злопам'ятні і навряд чи відмовляться від помсти. Їм треба відчути, що справедливість нарешті перемогла. Для них відплата не самоціль, а просто спосіб відновити порушену гармонію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні