Яку рослину потрібно мати в будинку, щоб позбутися павуків

0
Яку рослину потрібно мати в будинку, щоб позбутися павуків
Вони загалом ні в кого не викликають радості, навіть якщо в людини немає арахнофобії (а це не рідкість!) Павуки... Сьогодні говоримо про них і про те, як дуже швидко видворити їх із дому назовсім.

Про це інформує Ukr.Media.

Ви миттєво впадаєте в паніку, побачивши павука? Ви безумовно не самотні! За статистикою у 1 з 5 жінок і 1 з 10 чоловіків через восьминогого монстра серце автоматично йде в п'яти. І щоб зовсім вас шокувати, ось страшний факт: в одному будинку в середньому живе близько 1500 павуків! Не панікуємо, є просте рішення, завдяки якому непрохані гості підуть із вашої квартири назавжди.

Павучків відлякують багато різких запахів — оцту, каштана, апельсинів та інших цитрусових, лісових горіхів (дехто навіть подрібнює їх і розсипає в затишні куточки). Але найбільше членистоногі не виносять аромат м'яти. До речі, рослина неприємна також для мишей і комарів, тож, якщо вас здолали москіти і гризуни, ця порада буде корисною і вам.

Ми не закликаємо вас ганятися за павуком із пучком пахучої трави. Але навіть одного горщика з прянощами достатньо, щоб вигнати восьминогого гостя з кімнати. Якщо павуки в домі стали реальною проблемою, розмістіть у кожному приміщенні одну-дві рослини і насолоджуйтеся результатом — більше павуків ви не побачите.

Приємний бонус — тепер у вас завжди буде свіжий і ароматний м'ятний чай.

Проростити можна будь-який вид м'яти. Імбирна — найдекоративніша. На її зеленому листі добре проглядається жовтий малюнок, а в другій половині літа вона цвіте бузково-рожевими квіточками. Карамельна м'ята стійка до хвороб і добре росте майже на будь-якому ґрунті. З перцевої виходить дуже смачний чай із пряним ароматом. А шоколадна додасть нових ноток вашим десертам, компотам і навіть м'ясним стравам. Є ще яблучна м'ята — її можна додавати до випічки та страв із риби (вона дає м'яку кислинку). І нарешті апельсинова: ця м'ята створена для любителів цитрусових і абсолютно непереносима для павуків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні