На які країни може напасти росія, якщо її не зупинити в Україні

0
На які країни може напасти росія, якщо її не зупинити в Україні
Відомий політолог, старший науковий співробітник Стенфордського університету Френсіс Фукуяма розповів, що якщо Росія залишить за собою захоплені території України, то наступними жертвами країни-окупантки можуть стати Грузія, Казахстан і Молдова.

Про це він сказав під час засідання на Ялтинській європейській стратегії (YES), пише ТСН.

Фукуяма зазначив, що війна Росії проти України матиме вплив і на інші держави.

«Залежно від результату цієї війни – багато що може змінитися в інших країнах. Грузія, Молдова і Казахстан – кожна з цих країн зазнає негайного впливу у випадку, якщо Росія переможе, втримається, зможе залишити за собою захоплені українські території. У росії є зазіхання на суверенні території цих країни. Сподіваюсь, що вони матимуть можливість розвиватися як незалежні демократії», - сказав політолог.

Наслідки російської агресії також матимуть вплив на Південно-Східну Азію, де Китай може наважитись на агресію проти Тайваню. Крім того наслідки війни відчують і у США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні