Зеленський розповів, за яких умов військові рф покинуть Україну

2
Зеленський розповів, за яких умов військові рф покинуть Україну
Якщо українські війська натиснуть на російських загарбників на півдні, то вони побіжать.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю The Economist, пише Уніан.

За його словами, навіть обмежений прогрес на лінії фронту має важливе значення. Зараз у військ України є рух, вони вже прорвали першу з трьох основних оборонних ліній РФ, однак великий прорив ще попереду. "Якщо ми натиснемо на них з півдня, вони побіжать", - каже президент.

Також українські оборонці повільно відвойовують територію поблизу Бахмута. "У перші дні повномасштабної війни нас постійно відкидали назад. Кожного дня. Вони взяли кілька міст, сотні сіл. Зараз українські війська йдуть вперед. Але перед ними стоїть геркулесове завдання - перетворити просування вздовж обох осей на стратегічний прорив", - додав Зеленський.

Також український президент прокоментував скарги на "повільний контрнаступ". Він вважає, що Україна втратила б тисячі солдатів, якби дослухалася до порад ввести набагато більше військ. "Це не та війна, коли лідер країни каже, що ціна не має значення, у цьому й полягає різниця з Путіним. Для нього життя - це ніщо", - додав Зеленський.

Президент каже, що російська армія втрачає багато людей і перекидає свої резерви, щоб зупинити наступ Збройних сил України. "Це означає, що вони програють".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На тому півдні який ти розмінувавши Чонгар про*бав? А тепер ЗСУ з великими втратами має повертати. Дякуємо препі*денте!
Відповісти
60 тисяч і більше наших загинули
Це дуже багато
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні