Поблизу села у ставку втопилась дворічна дитина

0
Поблизу села у ставку втопилась дворічна дитина
Дворічний хлопчик втопився у ставку на Вінниччині. Сталося це 10 вересня поблизу села Майдан Чапельський Лука-Мелешківської громади.

Як розповів Суспільному у телефонній розмові староста Сокиринецького старостинського округу Олег Тернопільський.

Сім'я не місцева. Батько дитини орендує у громаді ставок. Випадок сталася, коли люди приїхали до водойми.

Правоохоронці ж наразі зʼясовують причину загибелі хлопчика. Речниця ГУ Нацполіції в області Заріна Маєвська розповіла нам, що за цим фактом відкрили два кримінальних провадження. Перше за п. 2 ч. 2 статті 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини). Таке порушення карається позбавленням волі до п'ятнадцяти років або довічним ув'язненням.

Друге провадження правоохоронці відкрили за ст. 166 ККУ (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою щодо якої встановлена опіка чи піклування). Покарання за це — обмеження волі до п'яти років або ув'язнення на той самий термін. Висновок ж судово-медичної експертизи буде за місяць-півтора, сказала Маєвська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні