«Я тебе утримую»: у Польщі чоловік побив таксиста з України. ВІДЕО

0
«Я тебе утримую»: у Польщі чоловік побив таксиста з України. ВІДЕО
У Гданську поляк-пасажир таксі напав і побив водія з України, коли той попросив двох чоловіків не пити пиво в машині. Один з пасажирів словесно ображав водія, а в якийсь момент почав бити українця по обличчю.

Про це повідомляє видання Trojmiasto, яке також опублікувало відео інциденту, пише ТСН.

У Гданську місцеві чоловіки агресивно поводилися з водієм таксі, дізнавшись, що він з України. На викладеному в Мережу відео зафіксовано, як пасажири таксі вживали алкоголь у салоні авто. Водій попросив їх цього не робити, однак чоловіки почали поводитися агресивно і лаятися.

"Мало того, що я тебе утримую і даю субсидії на його бізнес, він мене ще вчить, що робити. Я поляк, тому не кажи мені, що робити в моїй країні. Я можу випити пива в машині", – заявляє один із пасажирів.

Коли таксі зупинилося на світлофорі, пасажир, що сидів поряд із водієм, почав бити його кулаком по обличчю. Аби захистити себе, водій застосував проти нападника газовий чи перцевий балончик. Українець намагався вибігти з машини, гукаючи про допомогу до водіїв, що проїжджали поряд: "Допоможіть, вбивають!"

Очевидно, це налякало зловмисників, і вони втекли із автомобіля. Наступного дня 40-річного нападника затримали польська поліція. Йому буде пред'явлено звинувачення у погрозах кримінального характеру. За це загрожує або штраф, а то й до двох років ув’язнення.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні