Літак з відомим українським співаком екстрено приземлився в США: що сталося

0
Літак з відомим українським співаком екстрено приземлився в США: що сталося
Український артист Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом Вєрки Сердючки, нещодавно летів в США, де у нього повинен був відбутися концерт. Однак виступ опинився під загрозою зриву.

Про це пише УНІАН.

Кілька разів виникали проблеми, через які Сердючка могла не потрапити на концерт. По-перше, спочатку літак не змогли посадити через завантаженість аеропорту, а потім почалася негода.

Так, в той момент почалися блискавка, гроза і сильний дощ. У зв'язку з цим було ухвалено рішення зробити екстрену посадку в іншому місті. Тоді Сердючка разом з командою вирішила відправитися в пункт призначення на автомобілі.

Однак артистам довелося довго чекати на багаж, бо його не почали видавати, поки не закінчилася негода. В результаті вони запізнилися на концерт на годину, але це не завадило Сердючці дати грандіозне шоу і підняти бойовий дух людей.

«Глядачі терпляче чекали, але годинна затримка того вартувала - Вєрка і мама влаштували справжній розрив. Разом з артистами співали, танцювали і посилали Путіна у відомому напрямку абсолютно всі, навіть Ед Стейнберг, друг і режисер ранніх кліпів Мадонни», - йдеться в Instagram Сердючки.

Варто відзначити, що Андрій Данилко відправився в тур по США. Раніше він вже виступив в Чикаго, в Майамі, в Нью-Йорку. Також на нього чекає ще ряд міст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні