Що будуть робити в рф, коли ЗСУ дійдуть до Криму

0
Що будуть робити в рф, коли ЗСУ дійдуть до Криму
Журналіст, письменник і публіцист, головний редактором каналу Sotnik-TV Олександр Сотник розповів про процеси, які можуть запуститись в Росії, коли російський фронт посиплеться на півдні України і ЗСУ впритул підійдуть до Криму.

Про це пише Главред.

Сотник стверджує, що ця поразка стане смертельною для режиму, але не смертельною для системи. Це буде дуже глибока рана для Путіна, тож полетить дуже багато голів.

«Система вже готова, стоїть на низькому старті. Інша справа, як довго вона буде стояти на низькому старті. Мабуть, до того самого моменту, коли зіткнеться віч-на-віч зі словом «кінець», коли наступний крок означатиме поразку, коли це стане зрозуміло навіть найтупішому глибинарію. І тоді система може запросто перевзутися в повітрі. Вона вже до цього готова і підготувала пул рятівників, уже готова нова еліта, всі ці антипутінські «іноагенти», які зараз ховаються в європейських кущах: фейгіни, невзорови, венедиктови, овсяннікови та інші гнані при Путіні страждальці та навальністи. Вони вже готові перехопити владу», - вважає експерт.

Публіцисти наголосив, що він ставить людині одне питання, щоб зрозуміти, системна вона чи ні - потрібно відкривати архіви КДБ-ФСБ чи ні.

«Усе, що пов'язано з Путіним, обов'язково треба відкривати, а глибше – ні, мені одразу стає зрозуміло, що це системний опариш. Я виступаю за повне відкриття всіх архівів. Так, я хочу, щоб досьє на Сотника нарешті вийшло, і будь-хто міг прочитати його і упевнитися, що Сотник ані дня не працював на систему. І саме тому мене для системи начебто не існує, я, як вампір, у дзеркалі не відбиваюся. Система мене не бачить», - зазначив експерт.

Сотник зізнався, що дуже хоче, щоб системи не стало, але вона готова перевзутися, змінити нове личко, заховати ікла, знову вдягнути цивільний костюмчик і знову зображати з себе якусь особину, з якою можна розмовляти. Це найбільша небезпека, вважає він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні