Військовий ЗСУ розповів, чи можливо ліквідувати путіна

0
Військовий ЗСУ розповів, чи можливо ліквідувати путіна
Путін створив у Росії розгалужену мережу Федеральної служби охорони і структури, які гарантують йому фізичне виживання.

Про це розповів у інтерв’ю для ТСН військовий експерт, колишній речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

За його словами, російський диктатор Путін знається на безпекових протоколах, адже сам колись працював у російських спецслужбах.

«Мабуть, він найбільше захищений лідер країни у світі. Він як спецслужбіст абсолютно чітко розуміється на безпекових протоколах», - вважає Селезньов.

За його словами, Путін переймається за своє життя настільки, що для власної безпеки від «неочікуваних речей», він міг створити у РФ розгалужену мережу Федеральної служби охорони і структури, які безпосередньо гарантують йому фізичне виживання.

«Тому вважаю, що такий кейс як вбивство Путіна технічно неможливо реалізувати. Ходять різні чутки щодо стану його здоров'я. Система, яку він створив, буде працювати над тим, щоб продовжити йому життя», - переконаний ексречник Генштабу ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні