У ГУР розповіли, скільки росіян щодня потрапляють до українського полону

0
У ГУР розповіли, скільки росіян щодня потрапляють до українського полону
Щодня в український полон потрапляють десятки російських солдатів та офіцерів завдяки успішним діям ЗСУ.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, повідомляє РБК-Україна із посиланням на його виступ в ефірі національного телемарафону.

"Останні успішні дії українських сил безпеки та оборони дійсно дозволяють активно поповнювати обмінний фонд, йдеться щодня про десятки росіян, які потрапляють в український полон - як захоплені, так і ті, хто здається добровільно", - заявив Юсов.

За його словами, цінність людського життя в Україні та в РФ різна, проте поповнення обмінного фонду "впливає на результати та повернення українських захисників додому".

Водночас він наголосив, що для російських військовослужбовців діє програма "Хочу жити", звернень до якої побільшало після проведення операції зі здачі російським пілотом вертольота Мі-8. Так, якщо до оприлюднення результатів операції на день надходило 70-100 заявок, то після – 170 і більше.

"1000 заявок зараз перебувають у процесі реалізації і понад 200 - це успішні кейси виведення за лінію фронту військовослужбовців РФ. Це лише за програмою "Хочу жити", - зазначив Юсов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні