Генсек НАТО закликав готуватися до тривалої війни в Україні

0
Генсек НАТО закликав готуватися до тривалої війни в Україні
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вважає, що повномасштабна війна Росії проти України триватиме довго і до цього потрібно бути готовими.

Про це Столтенберг заявив 17 вересня в інтерв'ю Spiegel, передає novosti-n.

За словами генсека НАТО, більшість війн продовжуються довше, ніж очікувалося, коли вони розпочиналися, і саме тому Альянс має готуватися до тривалої війни в Україні.

«Ми прагнемо швидкого світу. У той же час, ми повинні усвідомлювати, що якщо президент Зеленський та українці перестануть воювати – їхня країна перестане існувати. Якщо президент Путін і Росія складуть зброю, ми матимемо мир», – додав він.

Столтенберг наголосив, що після завершення війни Україна має отримати гарантії безпеки, щоб російська агресія проти неї не повторилася.

«Мирна угода не повинна служити для Росії перепочинком, щоб вона потім знову напала. Ми не можемо більше дозволити Росії ставити під загрозу безпеку у Європі. Немає жодних сумнівів, що Україна, зрештою, матиме НАТО», – зазначив генсек.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні