Як позбутися запаху фарби в приміщенні

0
Як позбутися запаху фарби в приміщенні
Під час ремонту приміщень часто використовують фарбу. Не завжди вдається знайти засіб без запаху і доводиться покривати поверхні фарбою з різким ароматом. Зазвичай на те, щоб вона вивітрилася, йде навіть не один день.

Про це інформує Ukr.Media.

Запах фарби вважається шкідливим для людського організму. Він може викликати нудоту, головний біль, запаморочення та алергію. Тому його потрібно максимально швидко позбуватися. Мало хто знає, але в цьому може бути корисною цибуля.

Як позбутися запаху фарби в приміщенні

Найпростіший варіант позбутися запаху фарби — відкрити всі вікна та міжкімнатні двері навстіж на одну добу. За цей час неприємний запах має вивітритися, а непросохлі ділянки остаточно висохнути.

Крім того, можна використовувати цибулю. Незважаючи на те що цибуля сама видає їдкий неприємний запах, вона також має особливість поглинати інші аромати.

Для позбавлення від запаху фарби потрібно використовувати цибулю білих і жовтих сортів. Цибулини великого і середнього розміру рекомендують розрізати на половинки і розкласти по одній на тарілки або підставки зрізом догори. Тарілки з цибулею потрібно поставити біля стін і в центрі приміщення, де пахне фарбою, і залишити на деякий час. У деяких випадках буде достатньо протримати цибулю одну ніч. Після завершення процедури вміст тарілок викинути. Вживати в їжу таку цибулю категорично не можна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні