На фронті загинули двоє військових з Волинської області. ФОТО

0
На фронті загинули двоє військових з Волинської області. ФОТО
Стало відомо про загибель солдата волинської бригади, уродженця села Витуле на Любешівщині Ярослава Миколайовича Даниліка, 1976 року народження.

Про це повідомив Любешівський селищний голова Олег Кух.

Старший солдат 14-ої окремої механізованої бригади, який вважався зниклим безвісти, загинув 29 березня 2022 року під час штурмових дій, виконуючи бойове завдання на території Миколаївської області.

«Висловлюю щирі співчуття родині загиблого воїна. Низький уклін подвигу Захисника. Вічна пам'ять та слава Герою!» - написав у дописі Олег Кух.

Про час та дату прощання з Героєм повідомлять згодом.



На війні загинув житель села Нуйно Камінь-Каширської громади на Волині Назарій Шумік.

Про це повідомили у Сошичненській громаді.

Герой, якому у липні тільки виповнилося 23, загинув 13 вересня під час виконання бойових завдань у районі населеного пункту Кремінна Луганської області

«Він сміливо, як вірний син своєї Держави, мужній солдат став на захист України, але страшна смерть обірвала молоде життя. Вже ніколи ми не почуємо його радісний голос, жартівливі слова, не звеселить серце його доброта і щирість. Він був хорошим хлопцем, добрим сином і мужнім воїном-Героєм. Світла пам'ять про Героя-захисника не згасне в наших серцях.

Йому назавжди залишиться 23... Іще один ангел відійшов на небо… Важка втрата, тяжке горе для сім'ї, для всіх нас. Щиро поділяємо горе родини і передаємо слова співчуття і підтримки матері, батькові, сестрі, рідним та близьким», - зазначають у дописі.

Деталі зустрічі скорботного кортежу із тілом Героя повідомлять пізніше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні